Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da silahla yaralama olayının tarafları duruşmaya giderken yolda karşılaşınca birbirlerine girdi. Bıçakların da kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı.
Merkez Yüreğir İlçesi'nin Yunusoğlu Irmak Mahallesi'nde geçen 14 Şubat'ta çıkan kavgada, Esef Özçelik (48) ile Volkan Dolaşkan (32) tabanca ile birbirlerine ateş etti. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı olayla ilgili tarafların birbirlerinden şikayetçi olması üzerine haklarında dava açıldı. Tutuksuz yargılanan Özçelik ile Dolaşkan yakınlarıyla birlikte davanın duruşması için Adana Adliyesi'ne gitmek için yola çıktı. Reşatbey Mahallesi'nde karşılaşan taraflar tartışınca aralarında kavga çıktı. Bıçakların da kullanıldığı kavgada aynı aileden Esef Özçelik, Faik Özçelik (21), Selçuk Özçelik (22), Muhammet Özçelik (17) ile Recep Ateş (40) çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Olaya karışan Yusuf Dolaşkan ile yakınları Volkan Dolaşkan, Serhan Dolaşkan ile Güner Dolaşkan ise kaçtı.
Yaralılar, adliyedeki görevli polisler tarafından özel araç ve ambulanslarla Adana Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralılar tedavi altına alındı.
Polis kavgaya karışan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI