Mehmet BULUT/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te, geçen cuma günü liseden mezun olan ve dün LYS'ye giren 18 yaşındaki Enes Boz, dün akşam traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi.
Kaza, dün akşam merkeze bağlı Durantaş Mahallesi'nde meydana geldi. Geçen cuma günü Gaziantep Lisesi'nden mezun olan Enes Boz, dün yapılan LYS'ye katıldıktan sonra babasının bekçilik yaptığı Durantaş Mahallesi'ndeki çiftlik evine gitti. İddiaya göre, evde dinlenen Enes Boz, akşam saatlerinde, kendilerine ait traktörle ekmek almak için çiftlik evine 1 kilometre uzaklıktaki fırına gitti. Ekmek aldıktan sonra eve dönmek isteyen Enes Boz, direksiyon konrolünü yitirince devrilen traktörün altında kaldı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede yaşamını yitirdiğini saptadığı Boz'un cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Enes Boz'un cenazesi, otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edildi. Oğlunun cenazesinin bulunduğu tabuta kapanarak gözyaşı döken babası Ökkeş Boz'u yakınları teselli etti. Enes Boz'un cenazesi yakınları tarafından Yeşilkent Mezarlığı’na defnedildi.

FOTOĞRAFLI