SAMSUN'da 26 yaşındaki Ahmet Dilaver, düğünde kız arkadaşına baktığını ileri sürdüğü 30 yaşındaki İbrahim Aktan'ı sırtından va sağ bacağından bıçakladığı iddiasıyla tutuklandı.
Olay, 3 gün önce Samsun'un Tekkeköy İlçesi Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Dilaver, kız arkadaşıyla birlikte bir tanıdığının düğününe gitti. Düğünde, Dilaver ile kız arkadaşına baktığını iddia ettiği İbrahim Aktan arasında tartışma çıktı. Tartışma düğün salonunun dışında kavgaya dönüşünce, üzerindeki bıçağı çıkaran Ahmet Dilaver, İbrahim Aktan'ı sırtından ve sağ bacağından yaraladıktan sonra kaçtı. Yaralı Aktan, olay yerine çağrılan ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyat edildi, daha sonra da yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.
Olayın ardından kaçan şüpheli Ahmet Dilaver, dün polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Dilaver savcılık ifadesinin ardından sevk edildiıği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaralının tedavisinin sürdüğü belirtildi.