SAKARYA'nın Sapanca İlçe Belediye Başkanı İbrahim Uslu, belediyeye ait gazinoda yapılacak düğün tarihini değiştirmek isteyen ancak aynı gün başka bir düğün olması nedeniyle isteği yerine getirilmeyen Soner. G.  tarafından bıçakla bacağından hafif yaralandı. 
Belediyeye ait gazinoda yapacağı düğün için önceden 13 Haziran 2014 Cuma için gün alan 24 yaşındaki Soner G., düğünü 14 Haziran Cumartesi gününe ertelemek istedi. Bugün saat 12.00 sıralarında Belediye'ye giden Soner G., yetkililerle yaptığı görüşmede, aynı gün aynı gazinoda başka bir düğün olması nedeniyle olumsuz yanıt aldı.
Bu kez Belediye Başkanı AK Partili  İbrahim Uslu'nun makam odasına giden damat adayı, Başkan'dan da olumsuz yanıt alınca bağırmaya başladı. İddiaya göre sesler üzerine makam odasına giren Özel Kalem Müdürü Şafak Başoğlu'na saldıran Soner G., kendisini uzaklaştırmak isteyen Satınalma Müdürü İbrahim Özen'e bıçak çekti. Yaşanan arbede sırasında araya giren Belediye Başkanı Uslu, Soner G.'nin salladığı bıçağın bacağını sıyırmasıyla hafif  yaralandı.  Belediye görevlileri tarafından etkisiz hale getirilen Soner G. polise teslim edildi. 
Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu  "Özel kalemdeki kavgaya müdahale etmek isterken olay meydana geldi. O kadar önemli bir şey yok" dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.