KAHRAMANMARAŞ'TA düğün yaptıktan sonra  Antalya'ya dönmek için yola çıkan aile, Mersin'in Tarsus İlçesi'nde kamyonetle önündeki kamyonete çarptı. Kazada, 1 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.
Kaza, dün saat 22.30 sıralarında Tarsus İlçesi'nden geçen TEM'in Taşobası Mevkii'nde meydana geldi. 31 Temmuz Perşembe günü evlenen 44 yaşındaki Hüseyin Başpınar ve 34 yaşındaki Ayşegül Gökçel, düğünden 1 gün sonra akşam saatlerinde 7 akrabasıyla Antalya'ya gitmek için kamyonetle yola çıktı. Damat Hüseyin Başpınar yönetimindeki 07 F 2828 plakalı kamyonet, dönüş yolunda 38 yaşındaki Ahmet Uğur yönetimindeki 70 EH 223 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kamyonetin ön koltuğunda seyahat eden 39 yaşındaki Yıldız Gebel, çarpmanın şiddetiyle kaza yerinde öldü. Damat Hüseyin Başpınar, gelin Ayşegül Gökçel ile kamyonetin kasasındaki çeyizlerin arasında yolculuk yapan Oğuzhan Başpınar, Beyza Başpınar, Salih Gebel, İsmail Gebel, Furkan Berkay Gebel ve Melike Merve Gebel yaralandı.
Diğer sürücülerin haber vermesi üzerine kaza yerine gelen ambulanslar, yaralıları Tarsus 70'inci Yıl Devlet Hastanesi ve ilçedeki özel bir hastaneye götürdü. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Jandarma ve polis, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

FOTOĞRAFLI