Hasan KAYA/DÜZCE, () - DÜZCE'de, 9 gün sonra evlenecek olan Ünal Kuru yakınlarıyla birlikte düğün davetiyesini dağıtırkın meydana gelen kazada yaşamını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Kaza saat 19.00 sıralarında, D-100 Karayolu Olimpiyat kavşağında meydana geldi. Hüseyin Kaval idaresindeki 81 AZ 590 plakalı minibüs ile Ramazan Altuntaş idaresindeki 81 DK 109 plakalı otomobille kavşakta çarpıştı. Motor kısmı hasar gören LPG'li otomobil alev aldı. Araçlarından aldıkları yangın söndürme tüpleriyle yardıma koşanlar yanan otomobili söndürdü. Otomobil sürücüsü Ramazan Altuntaş ile aynı araçta bulunan Ünal Kuru, kardeşleri Enes Kuru, Lokman Kuru ile minibüs sürücüsü Hüseyin Kaval yaralandı. Otomobilde sıkışanlar itfaiye ekiplerince araçtan çıkarılırken, 112 Acil ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahalede bulundu. Ünal Kuru ve Ramazan Altuntaş Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne, diğer yaralılar ise Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ünal Kuru yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ünal Kuru'nun 29 Mayıs Perşembe Günü Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde nişanının, 31 Mayıs tarihinde ise Hendek'te düğününün olduğu, akrabalarına düğün davetiyesini vermek için Düzce'ye geldiği öğrenildi. Dilek Yılmaz ile evlenecek olan Ünal Kuru'nun ölümü büyük üzüntü yaratırken, yakınları hastaneye akın ettiler.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HK(MÇ/SSA) (FOTOĞRAFLI)