Fatih TURAN/TRABZON, () - TRABZON’da tartıştığı iki kişiye yumruk atıp, tabanca kabzasıyla saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan 33 yaşındaki Özgüç K., tekrar döndüğü aynı yerde bu kez 31 yaşındaki Emre D.'nin tabancasından çıkan kurşunlarla yaralandı. Olay sonrası Emre D. tutuklandı.
İlk olay Yenicuma Mahallesi’nde çay ocağının önünde önceki gün saat 13.00 sıralarında  yaşandı. İddiaya göre aralarında husumet bulunan Hakan K. ve Osman Y. ile  tartışan Özgüç K., daha sonra bu kişilere saldırdı. Hakan K.'yı yumruklayan Özgüç K. , çay ocağıına giren Osman Y.'yi de kafasına tabanca kabzasıyla vurarak yaraladı. Özgüç K., olaydan sonra polis tarafından gözaltına alındı. 
Olaydan yaklaşık 2 saat sonra savcılık tarafından serbest bırakılan Özgüç K., tekrar çay ocağına giderek aynı kişiler ve arkadaşlarıyla yeniden tartışmaya başladı. Bu sırada Emre D., belinden çıkardığı tabancayla Özgüç K.’ya 3 el ateş etti. Özgüç K.'yı bacağından tek mermiyle vuran Emre D. olay yerine gelen polislerce gözaltına alındı ve çıkarıldığı Nöbetçi Mahkemece tutuklandı.
Bu arada, Özgüç K.’nın saldırma anı çay ocağının güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kırmızı tişörtlü Özgüç K.'nın iş yeri önünde Hakan K.'yı yumruklayarak yere düşürmesi, Osman Y.'nin başına da tabanca kabzasıyla vurarak yaralaması kamera görüntülerine yansıdı.


FT(TM/AK) (FOTOĞRAFLI)