BURDUR, () - BURDUR'da iftar sonrasında arkadaşlarıyla oynayan 11 yaşındaki Ali İlimbey Tırman, elektrik akımına kapıldı. Ali'ye ilk müdahaleyi doktor babası Hüseyin Tırman yaptı, ancak çabaları oğlunu kurtarmaya yetmedi.
Burdur merkezde bir otelde babası ve akrabalarıyla dün akşam iftara giden Ali İlimbey Tırman, yemek sonrasında kardeşi Efe ve akrabalarının çocuklarıyla otelin önündeki yeşil alanda oynamaya gitti. Alanda oynayan ortaokul ikinci sınıf öğrencisi Ali İlimbey Tırman, yeraltından geçen ve üzeri açılan elektrik teline bastı. Ali, çimler sulandığı için akıma kapılarak bir anda yere yığıldı. Haber verilmesi üzerine oteldeki babası doktor Hüseyin Tırman gelerek oğluna ilk müdahaleyi yaptı. Hüseyin Tırman, dakikalarca oğluna suni teneffüs ve kalp masajı yaparak onu hayatta tutmaya çalıştı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin hemen ambulansa aldığı Ali İlimbey, Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ali İlimbey Tirman, hastanedeki çabalara rağmen yaşamını yitirdi.
BURDUR'DA TOPRAĞA VERİLDİ
Ali İlimbey Tırman'ın cenazesi, otopsi işleminin ardından bugün Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Sultandere Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ali İlimbey Tırman'ın İstanbul'da oturduğu, babası estetik uzmanı Dr. Hüseyin Tırman'la birlikte geçen cumartesi günü Burdur'a geldiği kaydedildi. Baba ve oğlun dün akşam akrabalarının daveti üzerine iftar yemeğine katıldığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI