TOPRAĞA VERİLDİ
Denizli’de kaldığı apartın üçüncü kat penceresinden atladığı ileri sürülen üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Canan Dinç için İzmir’in Ödemiş İlçesi’ndeki Ödemiş Büyük Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine genç kızın ailesi ve arkadaşları katıldı. İkindide kılınan cenaze namazının ardından üniversiteli Canan, Ahrandı Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.
Cenaze törenine katılan ev arkadaşı Zümrüt Çıtak, Canan’ın hiçbir sorunu olmadığını, intiharının nedenini anlayamadıklarını söyledi. Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi iki arkadaşıyla beraber evde 4 kişi oturduklarını belirten Zümrüt Çıtak, “Gece 03.00’e doğru Canan, içinin sıkıldığını söyleyerek dışarı çıkmak istedi. Ben engel oldum. Daha sonra odasına gitti” dedi.
Canan Dinç'in babası Azmi Dinç de kızının herhangi bir sorunu olmadığını söyledi. Polis, genç kızın ölüm nedeniyle ilgili soruşturma başlatarak, arkadaşlarının ve kendisinin cep telefonunu incelemeye aldı.
AĞABEYİ KAZA GEÇİRMİŞTİ
Canan Dinç’in ağabeyi Tolga Dinç de geçen 23 Temmuz’da bir trafik kazası geçirerek yaralanmıştı. Ödemiş ilçesi 3 Eylül Mahallesi Tavaslı Sokak’ta, kullandığı motosiklete kamyonun çarpmasıyla Tolga Dinç yaralanırken arkasında bulunan Asil Bağbaşı yaşamını yitirmişti.