KARAMAN'da yeni doğmuş bir kız bebek cami avlusuna bırakıldı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen bebeğin durumunun iyi olduğu belirtilirken, kolundaki hastane kol bandından 7 saat önce doğduğu belirlendi. Polis, 19 yaşındaki anne S.G.'yi bulmak için çalışma başlattı.
Yeşilada Mahallesi Şehit Metin Yiğittop Caddesi üzerinde bulunan Yeşil Cami bahçesinde saat 20.30 sıralarında C.A. adlı bir kadın bebek ağlaması duydu. Etrafına bakan C.A. beyaz bir çarşaf içerisine sarılmış bebeği gördü. C.A. durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler, kız olduğu belirledikleri bebek için sağlık ekibi çağırdı. Gelen 112 Acil Servis ambulansı ile bebek Karamanoğlu Mehmet Bey Doğumevi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bebeğin, kolundaki hastane kol bandındandaki numaradan aynı hastanede 7 saat önce doğum yapan S.G.'ye ait olduğu belirlendi. S.G.'nin doğumdan hemen sonra taburcu olmak için sağlık görevlilerine ısrar ettiği ve öğle saatlerinde de hastaneden çıkış yaptığı ortaya çıktı.
Hastanede tedavi altına alınan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, polis bebeğin annesi S.G.'nin bulunması için çalışma başlattı.

SÖ(İA/AK)(FOTOĞRAFLI)