KAHRAMANMARAŞ'ta araçla devriye gezen polislere, bir otomobilden av tüfeği ile 3 el ateş açıldı. Polis memurlarının yara almadığı olayda saçmaların isabet ettiği araçta hasar oluştu, otomobille kaçan 3 şüpheli ise kısa süre sonra saklandıkları yerde gözaltına alındı.
Olay, dün gece saatlerinde Sakarya Mahallesi girişinde bulunan Fetih Bulvarı'nda meydana geldi. İçerisinde 2 memurun bulunduğu devriye gezen polis aracına, 46 LP 863 plakalı otomobilden tüfekle ateş açıldı. Şüpheliler, polis aracına 3 el ateş ettikten sonra kaçtı. Saldırıya uğrayan polislerin telsizden yaptıkları anons üzerine bölgeye aralarında özel hareket ekiplerinin de bulunduğu çok sayıda polis sevk edildi.
Otomobili Şeyhadil Caddesi'nde park ederek kaldırımda bulunan ağacın altında gizlenen 3 şüpheli, bölgede güvenlik önlemi alan trafik polisleri Erdinç Kocamaz ve Adem Yılmaz tarafından fark edilerek yakalandı. İsimleri açıklanmayan 3 şüpheli, gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olay yerinde inceleme yapan polisler, otomobilde yaptıkları aramada uzun namlulu tüfek, sallama, sopa ve çok sayıda dolu fişek ele geçirdi. Alkollü oldukları belirtilen şüphelilerin sorgularına ve soruşturmaya devam ediliyor.

FOTOĞRAFLI