BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu devrilen elektrikli bisikletten düşen 14 yaşındaki 3 çocuğa yoldan geçen hafif ticari araç çaptı. Kazada yaralanan çocuklar hastanede tedavi altına alındı.
Kaza, saat 11.00 sıralarında Ortaköy Yolu üzerinde meydana geldi. İnegöl’de oturan Tunahan Zengin, arkadaşları Abdulkadir Demir ve Erkan Nesin'i de aldığı elektrikli bisikletiyle Ortaköy yönüne doğru gezintiye çıktı. Tunahan Zengin'in, bir süre sonra kontrolünü kaybettiği elektrikli bisiklet devrildi. Bu sırada arkaldan gelen 47 yaşındaki Yusuf Çelik yönetimindeki 16 YC 708 plakalı hafif ticari araç, duramayarak yerdeki çocuklara çarptı. Kazada Tunahan Zengin ve Abdulkadir Demir ağır yaralanırken, Erkan Nesin hafif yaralandı.
KORKUP HASTANEDEN KAÇTI
Yaralı çocuklar, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırıldı. Yaralılardan Tunahan Zengin ve Abdulkadir Demir hastanede tedavi altına alınırken, Erkan Nesin olayın şoku ile korkarak kaçtı. Sağlık ekiplerinin ve emniyet görevlilerinin uzun süre aradıkları yaralı çocuk bir süre sonra ailesi tarafından acil servise getirildi. Hastanede yapılan kontrollerin ardından Erkan Nesin’in durumunun iyi olduğu, Tunahan Zengin ve Abdulkadir Demir’in ise durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

SA(FK/SS) (FOTOĞRAFLI)