SAMSUN'da 33 yaşındaki Erol Keskin, arkadaşının eşi hakkında dedikodu yaptığını iddia ettiği 28 yaşındaki Seçkin Ü.'yü bıçakla yaraladı. Polise teslim olan şüpheli, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Olay dün Canik İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Erol Keskin, daha önce aynı işyerinde çalıştığı Seçkin Ü.'nün, arkadaşı Y.K.'nın eşi hakkında dedikodu yaptığını öğrendi. Dün akşam yolda karşılaşınca ikili arasında bu yüzden tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Seçkin Ü. üzerindeki bıçağı çıkartıp Erol Keskin'i sol bacağından hafif yaraladı. İddiaya göre kavga sırasında bıçağı Seçkin Ü.'nün elinden alan Erol Keskin rastgele sallamaya başladı. Bu sırada Seçkin Ü. sol omuzunundan bıçakla yaralayıp kaçtı. Seçkin Ü., çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen  ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Erol Keskin ise bir süre sonra polise giderek teslim oldu.
Polise ifade Keskin, "Arkadaşımın eşi hakkında dedikodu yaptığını öğrendim. Bu nedenle aramızda kavga çıktı. Kavga sırasında bana bıçak çekip bacağımdan hafif yaraladı. Boğuşma sırasında ben de elinden bıçağı alıp rastgele korkutmak için salladım. Yaralama kastım yoktu" dedi.
Polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Erol Keskin, savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi makkemece tutuklandı.