ADANA'da 29 yaşındaki Sevda B., boşandıktan sonra birlikte yaşamayı sürdürdüğü M.T.'den şiddet gördüğünü ileri sürerek polise sığındı. Genç kadın, "Kredi kartlarım elinde, kendisini terk edersem onları kullanıp, beni borç batağına düşüreceğini söylüyor. Sürekli dövüyor" diyerek M.T.'den şikayetçi oldu.
Merkez Seyhan İlçesi'nin Mestanzade Mahallesi'nde oturan Sevda B. öğle saatlerinde Güneykuşak Bulvarı üzerinde bulunan bir işyerine sığınarak 'Ne olur polisi arayın' diye yardım istedi. Yanındaki 8 yaşındaki oğlu C.T. ile birlikte gözyaşı döken genç kadının yardım isteği üzerine vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekip aracına bindirilen Sevda B., Hürriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.
Sağlık kontrolünden geçirilen Sevda B., ifadesinde, evlendikten sonra şiddet gördüğü için eşi M.T.'den ayrıldığını belirterek, "Arada oğlumuz olduğu için bir yıl kadar önce yeniden bir araya geldik. Nikahsız olarak aynı evde yaşamaya başladık. Ama sürekli şiddet uyguluyor. Bankalara ait kredi kartlarım onda. Kendisini terk ettiğim takdirde kartları kullanıp, beni borç batağına sokacağını söylüyor. Artık dayanacak gücüm kalmadı" diye konuştu.
Yaşadıklarını anlatırken gözyaşı döken Sevda B. ailesinin yanına gönderilirken, polis, kadının şikayetçi olduğu M.T.'yi yakalamak için çalışma başlattı.