KONYA'da 2 arkadaşı ila birlikte tavşan avlamaya çıktığı dağda kalp krizi geçiren 45 yaşındaki Bayram Kaba, öldü. Kaba'nın dağın zirvesindeki cesedi askeri helikopterle alınıp, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Morgu'na kaldırıldı.
Selçuk İlçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde bir apartmanda kapıcı olan Bayram Kaba, saat 07.30 sıralarında arkadaşları 35 yaşındaki İsmail Erdoğan ve aynı yaştaki Ramazan Girgit ile birlikte av tüfeklerini yanlarına alıp Ardıçlı Mahallesi'ndeki Çal Dağı'na tavşan avlamaya çıktı. 3 arkadaş dağın zirvesinde her birinin arasında yaklaşık 150 metre uzaklıkta avını sürdürürken, İsmail Erdoğan arkasındaki Bayram Kaba'nın olmadığını fark etti. Bağırarak seslenmesine rağmen cevap alamayınca cep telefonunu aradı. Cep telefonuna da cevap vermeyince, bu kez önündeki arkadaşı Ramazan Girgit'i haber verdi. İki arkadaş Bayram Kaba'yı bulmak için dönüp aramaya başladı. Ayak izlerini takip edip aramalarını sürdüren iki arkadaş, Kaba'yı yerde hareketsiz buldu. Arkadaşları Kaba'nın fenalaştığını düşünüp 112 Acil Servis'e haber verdi. Sağlık görevlileri, karla kaplı dağlık alanda güçlükle zirveye ulaştı. Kaba, sağlık görevlileri tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen öldü. Kaba'nın dağda mahsur kalan cesedi 3'üncü Ana Üs Komutanlığı'na bağlı askeri helikoptere alanıp, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Morguna götürüldü. Ramazan Girgit, şöyle dedi:
"Saat 07.30 gibi İsmail ve Bayram ağabey ile birlikte avlanmak için dağa geldik. Her birimizin arasında yaklaşık 150 metre mesafe vardı. Ben öndeydim. İsmail, Bayram ağabeye ulaşamayınca beni cep telefonumla aradı. Sonra izleri takip edip ulaştığımızda Bayram Kaba, yerde yatıyordu."