KAMUOYUNDA  "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün de sanıkları arasında bulunduğu 16 tutuksuz sanıklı "çete davası"nın görülmesine devam edildi. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Ahmet Mahmut Ünlü ve Barış Sezek'in de aralarında bulunduğu 6 tutuksuz sanık katıldı. DOSYA MÜTALAA İÇİN SAVCIYA GİTTİ
Fas'ta talimatla ifadesi alınan mağdur Fatma Zohra Hajjaj, Ahmet Mahmut Ünlü'yü tanımadığını, kendisiyle imam nikah kıymadıklarını belirtti. Ünlü, Hajjaj'ın ifadelerine diyecek bir şeyi olmadığını ifade etti. Mahkeme verdiği 5 dakikalık aradan sonra dosyayı mütalaa hazırlaması için duruşma savcısına gönderdi. Duruşma 22 Nisan 2014 tarihine ertelendi. "BENİM BİR ŞEYDEN HABERİM YOK, KENDİ DERDİMLE UĞRAŞIYORUM"
Duruşma sonrası gündeme ilişkin yorumlarını soran basın mensuplarına Ünlü, "Valla benim hiçbir şeyden haberim yok. Kendi derdimle, hastalıklarımla uğraşıyorum. Allah Türkiye hayrına neyse onu yapsın. Vatanımıza milletimize hayır versin ne diyeyim, duadan başka elimden bir şey gelmiyor" diye konuştu.