ANTALYA'da eşiyle ayrı yaşayan ve koruyucu aile tarafından bakılan 2 çocuğunu göremeyen Kenan S., elektrik direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu.
Olay, Kepez İlçesi Varsak Mahallesi'nde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Eşiyle ayrı yaşayan ve 2 yaşındaki kızıyla 5 yaşındaki oğlu da koruyucu aile tarafından bakılan Kenan S., çocuklarını Kurban Bayramı'nda da göremeyince bunalıma girip yüksek gerilim hattı direğine tırmandı. Kenan S.'yi görenler polis ve itfaiyeye haber verdi. Kenan S., olay yerine gelen polislere çocuklarını görmek istediğini söyledi. Polisin, güvenlik önlemi aldığı olay yerinde itfaiye de Kenan S.'nin atlama ihtimalini göz önüne alarak direğin altına hava yastığı yerleştirdi.
POLİSE SARILIP, ÖPTÜ
Polisin direkten inerse çocuklarının yanına götüreceğini söylediği kenan S., ikna olmadı. Yaklaşık 25 metre yüksekliğe tırmanan Kenan S., "Çocuklarımı bir defa göreyim, Allah benim canımı alsın. Çocuklarımı getirin. Onları görmek istiyorum" diye seslendi. Kenan S., ardından üzerindeki ceket, gömlek ve cüzdanını aşağı attı. Bir polis memurunun çocuklarının yanına götüreceğini belirttiği Kenan S., elektrik direğinden inmeye ikna oldu. 1 saat süren ikna çabalarının ardından direkten inen Kenan S., ilk olarak kendisini ikna eden polise sarılıp öptü. Ekip otomobiline bindirilen kenan S. daha sonra polis merkezine götürüldü.