ESKİŞEHİR'in İnönü ilçesine bağlı Oklubalı Köyü yakınlarında merada hayvan otlatırken köpeklerin birbirlerine saldırması nedeniyle çıkan kavgada 46 yaşındaki Abdullah Avcı, 53 yaşındaki Hüseyin Avcı ile 17 yaşındaki oğlu Sinan Avcı'yı av tüfeğiyle vurup öldürdü. Feci şekilde dövülen cinayet zanlısı Abdullah Avcı ise hastanede tedaviye alındı.
Olay, saat 15.30 sıralarında Oklubalı Köyü yakınlarındaki İnönü-Kütahya karayolu belediye çöplüğü karşısındaki Kaynaklar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan Abdullah Avcı ile Hüseyin Avcı arasında 10 gün önce merada hayvan otlatma meselesinden dolayı tartışıp kavga etti. Birbirleriyle komşu ve uzaktan akraba oldukları belirtilen Abdullah Avcı ve Hüseyin Avcı bugün öğleden sonra hayvanları otlattıkları merada köpeklerin birbirlerine saldırması nedeniyle tartıştı.  İddiaya göre Hüseyin Avcı ile oğlu Sinan Avcı, tartışma sonrasında Abdullah Avcı'yı sopalarla ve yumruklarla feci dövdü. Abdullah Avcı da yanında bulunan av tüfeğiyle baba-oğula ateş etti. Yaraladığı baba-oğulun hareketsiz halde yerde yattığını gören Abdullah Avcı cep telefonundan yakınlarını arayarak yardım istedi. Yakınları da durumu 112 sağlık ekibi ile jandarmaya bildirdi. 
Olay yerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde baba Hüseyin Avcı ile İnönü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde okuyan oğlu Sinan Avcı'nın öldüğünü belirledi. Olayda yaralanan cinayet zanlısı Abdullah Avcı ise ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Öldürülen baba-oğlun cesetleri otopsi için Yunus Emre Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cinayetle ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.