ADANA'da, kamyon şoförü 40 yaşındaki A.S.'yi cinsel ilişki için 50 liraya anlaştıktan sonra götürdükleri ıssız yerde bıçakla yaralayıp 3 bin 500 lirasını gasp ettikleri öne sürülen biri kadın 3 sanığa toplam 35 yıl hapis cezası verildi.
Olay, 24 Aralık 2012'de merkez Seyhan İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Atatürk Bulvarı üzerindeki Atatürk Parkı yanında otomobilinde bekleyen A.S.'nin yanına yaklaşan Okan Ö., kendisinin eşcinsel olduğunu söyleyerek ilişki teklif etti. A.S.'nin kabul etmemesi üzerine ise "Kadın da var, görüşmek ister misin?" dedi. A.S.'nin kabul etmesi üzerine Nurten B.'yi de yanlarına çağırdı. Yapılan pazarlığın ardından Nurten B., A.S. ile giderken Okan Ö. "Bu kız tek başına gitmez" diyerek yanlarında bulunan Hakan T.'yi de otomobile bindirip gönderdi. Üç kişi, gece Seyhan Nehri ile Merkez Park arasındaki ıssız yere gitti. Olay yerine ulaştıklarında Hakan T. araçtan inerek biraz uzaklaşırken A.S. de arka koltuktaki kadının yanına geçti. A.S., ilişkiye hazırlanırken kadın tuvalete gitme bahanesiyle otomobilden indi. Bu sırada dönen Hakan T., A.S.'yi bıçakla yaraladı. Şüpheliler, yüzünden, kolundan ve sırtından yaralanan A.S.'nin üzerindeki 3 bin 500 lira ile cep telefonu ve araç ruhsatını alarak kaçtı. Sonra da parkta bekleyen diğer şüpheli Okan Ö. ile buluşarak parayı paylaştı.
Yaralı A.S., çevredekilerin ihbarı sonucu gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken polis ekipleri de çalışma başlattı. Gasp Büro Amirliği ekipleri, Atatürk Bulvarı üzerindeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını tek tek inceleyerek şüphelileri belirleyip yakaladı. A.S. de şüphelileri teşhis etti. Suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Cumhuriyet Savcısı, şüphelilerden Nurten B. ile Hakan T. hakkında 'yaralama' ve 'nitelikli yağma' suçlarından 24'er yıla kadar, Okan Ö. için ise suça yardım etmekten 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.
1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan sanıklar, haklarındaki suçlamaları kabul etmedi. Bir çocuk annesi Nurten B., "Ben eşimden ayrı yaşıyorum. Fuhuş yaparak geçimimi sağlıyorum. Okan'la beraber fuhuş yapıyoruz. Ben kesinlikle cinsel amaçla gittim. Gasp ya da yaralama amacıyla gitmedim" dedi. Eşcinsel olduğunu ve parkta anlaştığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen sanık Okan Ö., "Müşteki eşcinsel ilişki teklifimi kabul etmeyince arkadaşım Nurten'i tavsiye ettim. Anlaşıp, birlikte gittiler. Sürekli parkta gördüğüm Hakan da onlarla gitti. Bir süre sonra geldiklerinde Hakan'ın eli kanlıydı" diye konuştu. Sanık Hakan T. de olaydan önce uyuşturucu aldığını ve ne yaptığını bilmediğini anlattı.
Mahkeme heyeti, sanık Hakan T.'yi, yaralama suçundan 15 yıl, yağma suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırdı. Nurten B. ile Okan Ö.'ye de yağma suçuna yardım etmekten 5'er yıl hapis cezası verdi. Ayrıca 3 sanığın da tutukluluklarının devamına hükmetti.