ESENLER'de cinnet getiren baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdükten sonra kendisini yaraladı. Çilingir yardımıyla eve giren ailenin büyük kızı, gördüğü olay karşısında şoka girdi.

Olay, saat 20.30 sıralarında Esenler Havaalanı Mahallesi, Gökçay Sokak numara 9'da bulunan 2 katlı binanın 1. katında meydana geldi. İddiaya göre, cinnet getiren baba Recep Genç, 48 yaşındaki eşi Teyyibe ve 14 yaşındaki kızı Büşra ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü. Baba Genç, kavga da eşi ve kızını bıçaklayarak öldürdükten sonra kendisini de aynı bıçakla yaraladı.

ÇİLİNGİR, CESETLERLE KARŞILAŞTI







Lise 3. sınıfı bitiren ailenin büyük kızı Kübra, akşam dershaneden eve geldiğinde kapının açılmaması üzerine komşularından yardım istedi. Komşuların tüm çabalarına rağmen kapı açılmayınca çilingir çağırıldı. İddiaya göre, daireye gelen çilingir evin kapısını açtıktan sonra kanlar içerisinde yerde yatan anne ve kızı gördü. Çilingir, durumu polis ekiplerine bildirdi. Komşular yaşanan olay karşısında şoka giren ailenin büyük kızı Kübra’yı evden uzaklaştırdı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, anne Teyyibe ve küçük kızı Büşra’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık ekipleri yaralı baba Recep Genç’i ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

4 SAAT SÜREN İNCELEME







Cinayet yerine gelen Olay Yeri ve İnceleme ekipleri, daire içerisinde yaklaşık 4 saat inceleme yaptı. İncelemelerin ardından anne ve küçük kızın cansız bedeni cenaze aracıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

BABA CİNAYETİ İTİRAF ETTİ







Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan baba Recep Genç, işlediği cinayeti Esenler Asayiş Büro Amirliği ekiplerine itiraf ettiği öğrenildi. Görevli polis ekipleri baba Genç’i gözaltına alarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürdü.

UK(CT) (FOTOĞRAFLI)