BURSA'nın İnegöl İlçesi’nde dün gece av tüfeği ile vurulduktan sonra Domaniç yolunda yakılarak ormanlık alana atılan Sabri Öztürk (46) ile tüfekle öldürüldükten sonra Bilecik Yolu üzerindeki ağaçlık alana bırakılan Ferhat Yavuz (23) cinayetleriyle ilgili olarak İlker A. (42), Kadir G.(24) ve Ali M. (36) gözaltına alındı. Soruşturmada Sabri Öztürk'ün, İlker A. tarafından esrar satışından doğan alacak verecek meselesi yüzünden öldürüldüğü, Ferhat Yavuz'un ise cinayete tanık olduğu için vurulduğu ortaya çıktı.
İnegöl'de dün akşam, Kütahya'nın Domaniç İlçesi ile ulaşımı sağlayan karayolu üzerindeki ormanlık alanda, vatandaşlar tarafından yakılarak öldürülmüş erkek cesedi bulundu. Haber verilmesi üzerine belirtilen adrese giden jandarma ekipleri üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan ceset üzerinde saçma izleri tespit edildi. Aynı saatlerde bu kez Bilecik yolu üzerindeki ağaçlık alanda da vatandaşlar tarafından av tüfeği ile öldürülen bir gencin cesedi daha bulundu.
19 OCAK'TAN BU YANA KAYIPTILAR 
Kimlikleri bulunmayan cesetler, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, cesetlerin, 19 Ocak tarihinde ailelerin kayıp ilanı verdiği İnegöl'ün Mesudiye Mahallesi'nde oturan Sabri Öztürk ile Turgutalp Mahallesi'nde yaşayan Ferhat Yavuz'a ait olduğu ortaya çıkardı.
Ailelerin cesetleri teşhis etmesinden sonra genişletilen soruşturma kapsamında, öldürülen kişilerin cinayet zanlısı olarak İlker A., Kadir G. ve Ali M., dün gece gözaltına alındı. Yapılan sorgulama sonunda, İlker A.'nın, olay günü bir araya geldiği Sabri Öztürk'ü, sattıkları uyuşturucu parasından, kendisinin hakkına düşen parayı vermediği için öldürdüğü, cesedini ise yakarak ormanlık alana attığını; cinayete tanık olan ve polise haber vermesinden endişe ettiği içinde Ferhat Yavuz'u av tüfeği ile öldürüp, cesedini farklı bir yere bıraktığını ortaya çıkardı.
İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamaları devam eden İlker A. ve kendisine yardım ve yataklık yapmakla suçlanan arkadaşları Kadir G. ve Ali M., işlemlerin ardından Cumhuriyet Savcılığı'na sevkedilecek.