BURSA'da arkadaşına gitmek için evinin önünde taksi beklerken, cesedi bulunan 36 yaşındaki Canan Gerçek'in, kamyonetin çarpması sonucu öldüğü ortaya çıktı. Güvenlik kamera kayıtlarının  izlenmesi sonucu yakalanan şüpheliler olay gecesi alkollü olduklarını, Canan Gerçek'i ezdikten sonra korkudan bırakıp kaçtıklarını söyledi.
Olay, Bursa'da Merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mevkii'nde perşembe gecesi meydana geldi. Eşinden boşandıktan sonra kızkardeşi Ebru A. ile kalan Canan Gerçek, saat 02.00 sıralarında O.G. isimli arkadaşının yanına gitmek için Hoş Sokak'taki evden ayrılıp, cep telefonu ile haber verdiği taksiyi apartmanın önünde beklemeye başladı. Bu sırada sigara içmek için evinin balkonuna çıkan bir kişi, sokak üzerinde hareketsiz yatan Canan Gerçek'i görüp polise haber verdi. Ekipler, kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Cinayet üzerinde duran polis, Canan Gerçek'in Bartın'da oturan ve boşanma davası açtığı eşini gözaltına aldı.
Kimliği açıklanmayan bu kişi olay sırasında Bartın'da olduğunu kanıtlayınca edince serbest bırakıldı. Bunun üzerine sabah olay yerinde yapılan incelemede, yerde 110 santim fren izi ve yol üzerindeki doğalgaz borusunun kırık olduğu ve bir kamyonetin kırılan aynasının parçaları bulundu. Trafik kazası olasılığını araştıran polis, güvenlik kameralarından talihsiz kadına alüminyum pencere imalatı yapan Sevgin İ. ait kamyonetin çarptığını belirledi. Gözaltına alınan Sevgin İ. ve arkadaşı Tunca A. suçu itiraf ettiler. Olay gecesi alkollü olduklarını anlatan şüpheliler "Kendisini görmedik. Aracın aynası çarptıktan sonra tekerin altına düştü. Korkudan kaçtık." dedi.
Sorgulamaları devam eden şüpheliler ile ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

BC,HT(FK/İD) (FOTOĞRAFLI)