ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, geçen 9 Eylül'de taksi şoförü 29 yaşındaki Murat Erdoğan ile sevgilisi 21 yaşındaki Gizem Tunç'un öldürülmesi olayınında yardımcı olduğu oğlu Deniz ile birlikte tutuklanan Ali Poyraz, annesinin cenazesine jandarma eşliğinde katıldı.
Murat Erdoğan, Uzun Mehmet Mahallesi'ndeki dedesine ait bağ evinde, sevgilisi Gizem Tunç ise evin 15 metre ilerisinde çalılık alanda öldürüldü. Tunç'un kesilen elleri ve kıyafetleri de alındı. Cinayetle ilgili Gizem Tunç'un eski sevgilisi Deniz Poyraz, vatani görevini yaptığı Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nda gözaltına alınırken delilleri karartmada kendisine yardımcı olduğu iddia edilen babası Ali Poyraz ile birlikte tutuklandı.
Zonguldak M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan Ali Poyraz, yaşlılığa bağlı rahatsızlık sonucu ölen annesi 98 yaşındaki Döndü Poyraz'ın cenazesine başsavcılığın izniyle katıldı. Ali Poyraz, Hatip Camii'ndeki cenazede yakınlarıyla birlikte taziyeleri kabul etti. Yanında duran sivil jandarmalar eşliğinde cenaze namazını kılan Ali Poyraz, Şehir Mezarlığı'ndaki definde de yer aldı. Deniz Poyraz ise cenazeye katılmadı.
Ali Poyraz'a annesinin cenazesi nedeniyle akşama kadar izin verildiği belirtildi.