SAKARYA'nın Kaynarca İlçesinde bir çiftlik evinde çıkan yangında, burada çalışan ailenin 4 yaşındaki çocuğu Hasan Yılmaz kaldığı odadan çıkamayınca yanarak öldü. 
Kaynarca'nın Dudu Köyü'nde Seyfettin Sav'a ait çiftlikte çalışan Fatih Yılmaz adlı bakıcının ailesiyle birlikte kaldığı, alt katı ahır olarak kullanılan evin çatısında sabah saat 08.00'de bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin bir anda üst katı sarması üzerine Fatih Yılmaz ile eşi Ayşe Yılmaz dışarı kaçarken, çocukları Hasan Yılmaz ise ayrı odada uyuduğu için dışarı çıkarılamadı.
Yangına ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar ve diğer bakıcılar yaparken, olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yaklaşık bir saat süren çalışma sonrası yangını söndürdü. Ekipler içeri girdiklerinde küçük Hasan'ın cesedini buldu.
Anne ve babanın yangının ilk dakikalarında yangın tüpüylü alevlere müdahale ettikleri, ancak yangın büyüyünce çocuklarını çıkaramadıkları öğrenildi. Küçük Hasan'ın cesedi Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na  gönderildi. 
Jandarma olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı