BURSA’nın Orhangazi İlçesi Süpürgelik Mevkii’ndeki bir çiftlik evinde yalnız yaşayan 76 yaşındaki Hasan Hüseyin Makinacı, ölü olarak bulundu. Başında yara izi bulunan ve düşerken kafasını duvara çarptığı sanılan Makinacı’nın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Olay, dün Orhangazi-Yalova karayolu, Süpürgelik Mevkii'nde bulunan bir çiftlik evinde meydana geldi. Orhangazi Sugören Köyü’nden olan ve Süpürgelik’teki çiftlik evinde hayvanlara baktığı öğrenilen 5 çocuk babası Hasan Hüseyin Makinacı, oğlu tarafından yerde yatarken bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hasan Hüseyin Makinacı’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Daha sonra olay yerine gelen jandarma ekibi, Makinacı'nın ölümü ile ilgili soruşturma başlattı. Hasan Hüseyin Makinacı'nın dengesini kaybedip kafasını duvara çarparak hayatını kaybetmiş olabileceği üzerinde duruluyor.
Makinacı’nın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, evde bulunan ruhsatlı iki tüfeğine ise el konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.