ESKİŞEHİR'de geçen ay birlikte içki içtiği arkadaşları 42 yaşındaki Hüseyin Cenik ve 33 yaşındaki Hüseyin Salihoğlu'nu av tüfeğiyle öldürüp, 41 yaşındaki İbrahim Karakaş'ı da yaraladıktan sonra kaçan cinayet şüphelisi 42 yaşındaki Hasan Hüseyin Böğüt, jandarmaya teslim oldu.
Olay, Muttalip Koyunlar Mahallesi'nde geçtiğimiz 20 Eylül akşamı meydana geldi. İddiaya göre Hasan Hüseyin Böğüt ile otomobilinde birlikte içki içtiği arkadaşları Hüseyin Cenik, Hüseyin Salihoğlu ve İbrahim Karakaş arasında küspe satışı ihalesine girip girmeme konusunda tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce Hasan Hüseyin Böğüt otomobilinin bagajından aldığı av tüfeğiyle arkadaşlarına ateş açtı. Saldırıda Hüseyin Cenik ve Hüseyin Salihoğlu öldü, İbrahim Karakaş yaralandı. Şüpheli Böğüt ise kaçarak ortadan kayboldu.
Yapılan çalışmalara rağmen 38 gündür bulunamayan Hasan Hüseyin Böğüt, bugün avukatı ile birlikte Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu. Yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen Böğüt çıkarıldığı mahkemece tutuklanak Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildi.