AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, 5 otomobilin karıştığı zincirleme kazada, aralarında merkez Efeler İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Mesut Özakcan'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı.
Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, bugün saat 12.00 sıralarında şoförü Ahmet Zabit'in kullandığı 09 AEB 90 plakalı makam otomobiliyle, Kuyucak İlçesi Belediye Başkanı AK Partili Metin Ertürk'ü ziyarete gitmek üzere yola çıktı. Aydın- Denizli karayolu üzerindeki Nazilli Jandarma Komutanlığı önündeki kavşağa geldiklerinde, kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen makam otomobili, bu sırada anayola çıkan Bedrettin Kaya (36) yönetimindeki 09 RY 943 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan Kaya'nın otomobili de ışıkta bekleyen 16 BAJ 40, 20 BCK 66 ve 09 NJ 382 plakalı otomobillere vurarak durabildi. Kazada, Belediye Başkanı Mesut Özakcan (62) ile diğer otomobilin sürücüsü Bedrettin Kaya, yanındaki Ayşegül Ersoy (15) ve Sibel Kaya (14) yaralandı.
Yaralılar, ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından sol kol dirseği ve omzunda kırıklar bulunan Belediye Başkanı Özakcan, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan Ayşegül Ersoy'un durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Diğer araç sürücülerinin ise kazayı yara almadan atlattı. 
Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Nazilli Devlet Hastanesi'ne gelerek kaza ve yaralılar hakkında bilgi aldı.
Kaza nedeniyle Aydın- Denizli Karayolu, bir saat süreyle trafiğe kapandı, gidiş ve geliş bölümünde 5'er kilometrelik araç konvoyu oluştu. Araçların çekilmesinin ardından trafik normal seyrine dönerken, polis kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

FOTOĞRAFLI