Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da 24 yaşındaki D.A.K., hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden tahliye olduktan sonra, iddiaya göre, zorla girdiği bir evdeki kadını dövüp bilezik ve yüzüğünü gasp etti. Gözaltına alınan şüpheli, tutuklanarak cezaevine konuldu.
Merkez Kepez İlçesi'ndeki Barış Mahallesi'nde geçen pazar akşamı meydana gelen olayda, hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden bir gün önce çıkan önce çıkan D.A.K., 35 yaşındaki E.Ö.'yü bıçakla tehdit edip evine girdi. D.A.K., kadından bilezik ile yüzüğünü vermesini istedi. E.Ö.'nün karşı gelmesi üzerine onu öldürmekle tehdit eden D.A.K., daha sonra genç kadını dövdü, bilezik ile yüzüğü alarak kaçtı.
Olay sonrası polisten yardım isteyen E.Ö, şüphelinin eşkalini verdi ve gösterilen fotoğraflardan onu teşhis etti. Aldığı bilgilere dayanarak harekete geçen Kepez İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, D.A.K.'yı kısa sürede yakaladı.
Alınan ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan D.A.K.'nın, 4 ay önce yine Kepez İlçesi'nde 4 işyeri, ev ve otomobil soygununa karıştığı ve dava devam ederken bu olaydan 1 gün önce tahliye edildiği belirtildi.

BT(SU/CK) (FOTOĞRAFLI)