MUĞLA’nın Milas İlçesi’nde, ehliyetsiz ve eksik evrakları olan motosikletine el konulup, para cezası kesilen lise öğrencisi 16 yaşındaki O.M. ilaç içerek intihar girişiminde bulundu.
Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği Ekipleri, bugün öğlen yaptıkları rutin uygulamaları sırasında Milas Ticaret Meslek Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi O.M.’nin kullandığı motosikleti durdurdu. Ehliyeti olmadığı ve kask takmadığı belirlenen O.M.’nin motosikletinin evraklarının da eksik olduğu belirlendi. Bunun üzerine O.M.’ye yaklaşık 3 bin lira para cezası kesilip, motosikletine de el konuldu. Cezanın şokuyla Güneş Mahallesi’ndeki evine giden O.M., dışarda olan annesine ceza yediğini anlatıp, “Hakkını helal et” dedikten sonra telefonu kapattı. Ardından ailesine hitaben “Size layık bir evlat olamadım” yazılı bir de not bırakan O.M., çok sayıda ilaç içerek intihar girişiminde bulundu.
Durumdan şüphelenip eve gelen annesi tarafından yerde yarı baygın yatarken bulunan O.M., ambulansla Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınarak, midesi yıkanan O.M.’nin hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

OÇ(İÖ/AAA)(FOTOĞRAFLI)