ADANA'NIN Ceyhan İlçesi'nde direksiyon kontrolünü yitiren 26 yaşındaki Serkan Karaburç, köprünün demir korkulukları ve TIR'a çarparak parçalanan otomobilde öldü, yanındaki Uzman Çavuş 23 yaşındaki Uğur Toy  ağır yaralandı.
Kaza, Ceyhan D-400 Karayolu NATO Köprüsü üzerinde dün saat 23.30 sırlarında meydana geldi. Adana'dan arkadaşı ile Osmaniye'ye giden Serkan Karaburç yönetimindeki 80 AN 460 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak köprünün demir korkuluklarına sonra çarptıktan sonra takla atarak hareket halindeki TIR'a çarptı.
Hurdaya dönen otomobilin bir parçası korkuluklarda diğer parçaları ise yola saçılırken, sürücü Karaburç öldü. Yanında bulunan arkadaşı, Uzman Çavuş Uğur Toy ise yaralandı. Toy, kazanın bildirilmesi üzerine sevk edilen ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken kaza sırasında köprünün ayağına  düşen silahı kaza yerinde inceleme yapan polisler tarafından bulundu. Uzman Çavuş Uğur Toy, Ceyhan Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahale ardından hayati tehlike kaydı ile Çukurova Devlet hastanesine sevk edilirken, TIR şoförü gözaltına alındı. Kaza nedeniyle 3 saak kapalı kalan Adana- Osmaniye D-400 Karayolu enkazın temizlenmesi ardından trafiğe açıldı.

FOTOĞRAFLI