ARKADAŞLARINI USTURA VE BIÇAKLA ÖLDÜREN İKİ KADIN TUTUKLANDI

Uşak'ta, yalnız kaldığı evinde cesedi bulunan 34 yaşındaki Kadriye Tümer'i öldürdükleri şüphesiyle gözaltına alınan iki kadın arkadaşı Z.T. (24) ve B.F.Ç. (20) çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önce cinayeti işleyip olaydan bir gün sonra öldürdükleri arkadaşlarından haber alamadıklarını belirterek polisi arayan Z.T. (24) ve B.F.Ç.'yi (20) ifade için götürüldükleri Uşak Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde cinayeti itiraf etti. Polisteki sorgularının ardından Uşak Adliyesi'ne sevk edilen Z.T. ve B.F.Ç., savcılıktaki ifadelerinin ardından ‘Kesici aletle adam öldürme suçundan' çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Uşak E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

CİNAYETİN SES KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Z.T. ve B.F.Ç., cinayetin ardından erkek arkadaşları M.Ö. ve M.A.G. ile buluştukları, işledikleri cinayeti tüm detayı ile anlattıkları belirlendi. M.A.G. isimli kişinin kadınların işlediği cinayet itirafını cep telefonuna kaydettiği bilgisine ulaşan polis, M.Ö. ve M.A.G.'yi de ifadesine başvurmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne getirerek cinayet itirafının olduğu ses kayıtlarına el koydu. Tutuklanan Z.T. ve B.F.Ç. ise verdikleri ifade de, "Kadriye Tümer'in kendilerine karşı aşırı kıskançlık duyduğunu, olay gecesi alkolün de etkisiyle bıçakla kendilerine saldırdığını, almak istedikleri bıçağın Tümer'e saplandığını, amaçlarının öldürmek olmadığını ve pişman olduklarını" söyledikleri öğrenildi.