ANTALYA'da tanıştığı minibüs şoförü 47 yaşındaki Galip Özdemir tarafından otel odasında boğularak öldürülen ve daha sonra cesedi parçalanıp bavulla taşınan 37 yaşındaki Esma Ekinci'nin cenazesi dün akşam saatlerinde yakınları tarafından teslim alınarak toprağa verildi.
İzmir'den 3 ay önce Antalya'ya gelerek barlarda garson olarak çalışan Esma Ekinci, şehir merkezinde bindiği bir minibüste tanıştığı evli ve 3 çocuk babası şoför Galip Özdemir ile görüşmeye başladı. İddiaya göre 3 ay boyunca görüşmeye devam ettiği Özdemir ile Ekinci arasında pazartesi günü kaldıkları otel odasında kavga çıktı. Ekinci'yi yastıkla boğan Galip Özdemir, nefes almadığını fark ettiği kadını odanın küvetine taşıdı. Daha sonra çıkıp bir mağazadan ekmek bıçağı alan Özdemir ardından başka bir mağazadan da iki spor bavul aldı. Otele geri döndüğünde küvette Ekinci'nin cesedini parçalara ayıran Galip Özdemir, kadının eşyasını bir bavula, cesedi ise diğer bavula yerleştirdi. Taksiyle oteldan ayrılan Galip Özdemir, ormanlık alan yakınında bavullarla birlikte taksiden indi. Bileklerinden kestiği elleri ormanlık alana gömen Özdemir, kadının cesedinin bulunduğu bavulla jandarma ekibine yakalandı. Ekinci'ye ait ceset parçaları ile gömülen eller, toplanarak morga kaldırıldı. Sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen Galip Özdemir ise tutuklandı. 
Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsinin ardından dün akşam saatleinde yakınları olduğu belirtilen 4 kişi tarafından teslim alınan Esma Ekinci'nin cenazesi, Kurşunlu Mezarlığı'na defnedildi. Yakınlarından olayla ilgili bir açıklama yapılmazken, Ekinci'nin kişisel eşyalarının adli emanette muhafaza edildiği belirtildi.