KOCAELİ'deki elektronik marketlerden, özel hazırladığı çantayla hırsızlık yaptığı iddia edilen Çeçen uyruklu Leçi Kagermanov (41) aynı mağazaya ikinci kez hırsızlık yapmak için gelince polis ekipleri tarafından yakalandı.
Kent merkezindeki bir elektronik marketten 2 bin TL, Derince İlçesi'nde bulunan başka bir elektronik marketten ise 1500 TL değerinde laptop çalınınca polis ekipleri güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kamera görüntülerine yansıyan hırsızlıkşüphelisi, kent merkezinde hırsızlık yaptığı mağazaya bir kez daha gelince mağaza görevlileri tarafından tanındı. Kısa süre içersinde mağazaya gelen polis ekipleri Çeçen uyruklu olduğu öğrenilen Leçi Kagermanov’u gözaltına aldı.
Şüphelinin yanında taşıdığı ve kendisinin hazırladığı, içini alüminyum folyoyla sardığı çantayla hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği öğrenildi. Çaldığı elektronik ürünleri çantanın içine koyduğunda mağaza giriş ve çıkışlarında bulunan cihazlar tarafından görülmeden kaçtığı belirtildi. İfadesi alınan Çeçen şüpheli Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.