Eyüp KELEBEK/ ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de apartmanda oturan 55 yaşındaki Mehmet Su, bitişiğindeki tek katlı evin çatısına anten takan 41 yaşındaki Mesut Büyüktetik ile 19 yaşındaki Fatih Ar'ı çıkan tartışmada tabancayla ateş ederek yaraladı.
Olay, Şirintepe Mahallesi Mimarlar Sokak'ta akşam saatlerinde meydana geldi. İddialara göre Mesut Büyüktetik ile Fatih Ar, tek katlı evin çatısına anten takarken bitişikteki apartmanın 3'üncü katında oturan Mehmet Su "Sizin çatıda ne işiniz var? Hırsız mısınız?" diye tepki gösterdi. Mesut Büyüktetik de apartman balkonunda bulunan Mehmet Su'ya "Bu ev babamın. Babamın evine anten takıyoruz. Sesimi duymuyorsan aşağıya in de izah edeyim" yanıtını verdi.
Mehmet Su iddiaya göre apartmandan dışarı çıkarak çatıdan inen Mesut Büyüktetik ile Fatih Ar'a tabancayla ateş etti. Fatih Ar bacağından, Mesut Büyüktetik ise kolundan yaralandı. 2 yaralı 112 ambulansıyla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Şüpheli Mehmet Su ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayda kullandığı 7.65 mm. çapındaki ruhsatlı tabancasına da el konuldu. Mehmet Su'nun sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi.

FOTOĞRAFLI