Seyfettin ARAS/İNEGÖL (Bursa), () - BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde, henüz plakası ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü 33 yaşındaki Adnan Uygun yaralandı. Olaydan sonra durmayarak kaçan otomobil sürücüsü aranıyor.
Kaza, dün saat 23.00 sıralarında, Kemalpaşa Mahallesi Göçmen cami önünde meydan geldi. Adnan Uygun yönetimindeki 16 PU 131 plakalı motosiklete arkadan çarpan henüz plakası ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen otomobil kaçtı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen Uygun, başını asfalta çarptı. Motosiklet ise yaklaşık 10 metre sürüklenerek park halinde bulunan bir araca çarparak durabildi.
Kaza sonucu ağır yaralanan Adnan Uygun’a ilk müdahaleyi olayı gören çevredeki vatandaşlar yaptı. Yaralı Uygun, haber verilmesi sonucu gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Bu sırada vatandaşlar, zamanında gelmediğini öne sürdükleri ambulans görevlilerine tepki gösterdi. Yaşanan tartışmayı polis güçlükle önledi.
Adnan Uygun, 112 Acil Servis ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hurdaya dönen motosiklet çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, emniyet ekipleri kaza karışan aracın sürücüsünün yakalanması için soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI