BURSA’nın Gemlik İlçesi’nde, hastane kavşağında sürücüsünün kimliği ve plakası belirlenemeyen bir araç, yoldan geçen bir kişiye çarparak ölümüne neden oldu. Kazadan sonra kaçan sürücü ve aracın bulunması için soruşturma sürdürülüyor.
Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Muhammer Ağım Devlet Hastanesi Kavşağı’nda meydana geldi. Kazada plakası ve sürücüsü saptanamayan bir aracın çarptığı yaya olay yerinde yaşamını yitirdi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından üzerinde kimlik çıkmayan ve 50- 55 yaşlarında olduğu belirtilen  kişinin cesedi hastane morguna kaldırıldı.
Kazanın olduğu yerde nöbetçi savcı inceleme yaptı. Bölgeye yakın olan Yeni Mahalle Muhtarı Nazmi Sevim de kimlik tespiti için geldiği olay yerinde yaşamını yitiren kişiyi teşhis edemedi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş bürosu ekipleri bölgede yaptıkları incelemede, bir sitenin otoparkında ön tarafından kaza yapan bir araç tespit etti. Kazaya karışıp karışmadığının tespiti için araç ve sürücüsü emniyete götürülürken, ölen kişinin kimliğinin tespit edilmesi için de çalışmalar sürüyor.