Görkem ÇANCI / ALANYA, () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, hırsızlık için girdiği camideki yardım kutusunu çalan kimliği henüz belirlenemeyen şüpheli, etrafını görmek için yaktığı meşaleyi düşürünce küçük çaplı yangına neden oldu. Yangını kendi çabalarıyla söndüren şüpheli, yardım kutusunu alarak kaçtı.
Galatasaray Caddesi'ndeki Süleymaniye Camisi'ne geçen çarşamba günü saat 22.00 sıralarında hırsızlık amacıyla giren kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, yardım kutusunun bulunduğu ikinci kata çıktı. Şüpheli, kimsenin camide bulunmadığı sırada imam Ali Kolsuz'a ait odaya girdi. Odadaki dolap ve çekmeceleri karıştıran şüpheli, bu sırada etrafı aydınlatmak için kullandığı meşaleyi düşürdü. Halının tutuşmasıyla panik yaşayan şüpheli, çıkan küçük çaplı yangını kendi çabalarıyla söndürdü. Şüpheli daha sonra camideki yardım kutusunu alarak kaçtı.
İMAMDAN İDRAR İDDİASI
Hırsızlık olayını dün sabah fark eden imam Ali Kolsuz'un ihbarı üzerine polis inceleme yaptı. Güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelinin eşkalini belirledi. Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, imam Ali Kolsuz, şüphelinin odadaki bardaklara idrarını yaptığını iddia etti.
GÇ(SU/COŞ) (FOTOĞRAFLI)