KÜÇÜKÇEKMECE’de çalıntı bir minibüsle, park halindeki başka bir araçtan mazot çalarken yakalanan iki şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Şüphelilerin üzerinden başka çalıntı bir araca ait kontak anahtarı çıktığı, ayrıca göçmen kaçakçılığından daha önceden polis geliş kayıtları olduğu öğrenildi.
27 Kasım 2013'te devriye gezen polis ekipleri bir araçtan benzin hırsızlığı yapıldığını tespit etti. Bir minibüsle park halindeki bir otomobilin yanına yanaşarak hortumla benzin çekmeye çalışan iki şüpheli, polis ekiplerinin “Dur” ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kısa süre sonra yakalanan şüpheliler Onur Ö. (33) ile Ömer K. (30) polis tarafından gözaltına alındı. Polis şüphelilerin kullandığı minibüsün çalıntı olduğunu tespit etti. Şüphelilerin üzerinden ayrıca başka bir çalıntı minibüse ait kontak anahtarı çıktı. Bu araçta polis tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.
Yapılan soruşturmada şüphelilerin daha önceden göçmen kaçakçılığı suçundan yakalandıkları ortaya çıktı. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler Onur Ö. ile Ömer K. sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildiler.