KONYA'da girdiği evlerden, LCD ekran televizyon, fotoğraf makinesi ve motosiklet çalan 28 yaşındaki Ali Osman T., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin çaldığı lcd ekran televizyonu kendi evine bağlatarak kullandığı öğrenildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler, Çumra ilçesi ve merkez Selçuklu ilçesi Hüsamettin Çelebi Mahallesi Güzeldere Caddesi üzerinde kapı ve camları zorlanarak girilen evlerden LCD ekran televizyon, fotoğraf makinesi ve motosiklet çalan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler evlerde yapılan incelemelerde şüphelinin hırsızlık suçundan 16 kaydı bulunan ve taksicilik yapan 28 yaşındaki Ali Osman T. olduğunu belirledi. Akşam saatlerinde şüphelinin Selçuklu ilçesindeki evine baskın düzenleyen ekipler şüpheli Ali Osman T. ve çalınan malzemeler ele geçirdi. Şüphelinin çaldığı LCD ekran televizyonu kendi evine bağlatarak kullandığı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelinin sorgusu sürüyor.

LCD ekran televizyonun sahibi Celaleddin Dikmen, televizyonunun bulunduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, hırsızlık büro amirliği ekiplerine teşekkür etti.