ANTALYA'da balkonda çakmakla oynayan 5 yaşındaki A.E.Y., bir anda pencere plastiklerini tutuşturdu. Yangın, itfaiyenin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.
Olay saat 09.30 sıralarında Konyaaltı Caddesi Deniz Mahallesi Ağaoğlu Apartmanı'nın 4'üncü katındaki dairede meydana geldi. Ev kadını Gülsüm Y., 7 yaşındaki B.C.Y. ve 5 yaşındaki oğlu A.E.Y. ile birlikte evde olduğu sırada oynamaları için çocukları balkona çıkardı. Kendisi ev işleri ile meşgul olan anne Gülsüm Y. balkon tarafından yoğun duman geldiğini görünce buraya koştu. İki oğlunun da balkonda alevlerin olduğu bölgede olduğunu gören Gülsüm Y. hemen balkona girerek iki oğlunu da alıp evi terk etti.
Komşuların ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürürken; dumandan etkilenen anne Gülsüm Y. ile iki oğluna ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerine gelen ambulansta yapıldı. Yaralılar daha sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yangının ilk tesbitlere göre A.E.Y.'nin çakmakla balkondaki gazete kağıtlarını tutuşturması pencere plastiklerinin sıçradığı belirtildi.