Alaattin ONUR- AKYAZI/ SAKARYA,() - SAKARYA'nın Akyazı İlçesinin Kuzuluk Beldesi'nde içinde 3 kişinin bulunduğu otomobil, yol kenarındaki çakıl yığınına çarptıktan sonra havalanıp yaklaşık 30 metre ilerdeki evin bahçesine düştü. Kazada otomobilden fırlayan gençlerden biri düştüğü evin 1'inci kat balkonunda, diğeri de bahçede hayatını kaybetti. Olayda 1 genç de yaralandı.
Kaza bugün sabaha karşı D 140 Karayolu'nun Kuzuluk Beldesi'nde eski belediye binası yakınlarında meydana geldi. 25 yaşındaki Fatih Şakır yönetimindeki 54 H 9645 plaklı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yol kenarında bulunan çakıl yığınına çarptıktan sonra havalanıp yaklaşık 30 metre ilerdeki çiti aşarak ağaçları kırıp bir evin bahçesine düştü.
Çarpmanın şiddetiyle otomobilden savrulan sürücü Fatih Şakır aracın 5 metre yakınında hayatını kaybederken, araç fırlayan 24 yaşındaki Yusuf Cin ise 2 katlı evin birinci kattaki balkona düştü. Cin de olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan 23 yaşındaki Mustafa Yazıcı ise kazayı görüp duran TIR şoförü tarafından Akyazı Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Kazanın duyulması üzerine olay yerine gelen jandarma ve 112 Sağlık ekibi burada Fatih Şakır ve Yusuf Cin’in cesetleriyle karşılaştı. Kaza sırasında otomobilin parçaları geniş bir alana dağıldı.
Kazada hayatını kaybeden Yusuf Cin ve Fatih Çakır’ın cesetleri Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralı Mustafa Yazıcı’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

AO(MB/AAA) (FOTOĞRAFLI)