BURSA’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde, Romanlar arasında çıkan tartışma, av tüfeği ve bıçakların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Dlayda 5 kişi yaralandı.
Olay, saat 02.30 sıralarında Fatih Mahallesi Sevin Sokak’ta meydana geldi. Bir süredir aralarında husumet bulunan iki Roman ailesi arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçakların kullanıldığı kavga sırasında, henüz kimliği öğrenilemeyen bir kişi, av tüfeğiyle önce karşı tarafa ardından da sokak ortasında rasgele sağa sola ateş açtı. Açılan ateş sonucu balkonunda sahur yapan 56 yaşındaki Cevat Duman ile kızı 9 yaşındaki Simge Duman, silah sesleri üzerine balkona çıkan 16 yaşındaki Merve Bakır ile kavgaya karışanlardan 40 yaşındaki Ali Osman Acer, 54 yaşındaki Ahmet Ayyıldız yaralandı.
Yaralılar 112 Acil Servis ambulanslarıyla Muradiye ve Çekirge Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Cevat Duman’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturmayı sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI