BURSA’nın merkez Yıldırım İlçesi’nde, inşaatta çalışan birbiriyle akraba işçiler arasında kartonpiyerin düzgün yapılmaması  nedeniyle çıktığı iddia edilen, tabanca tüfeğin de kullanıldığı kavgada 22 yaşındaki İbrahim Avcı öldü, 4 kişi yaralandı.
Olay, dün gece merkez Yıldırım İlçesi Değirmenönü Mahallesi’nde meydana geldi. Ağrı’dan Bursa’ya gelerek inşaatlarda çalışan ve akraba olan İbrahim Avcı, 17 yaşındaki A. Avcı., 37 yaşındaki Emin Avcı, 44 yaşındaki Naif Avcı, 36 yaşındaki Süleyman Dumanlı arasında tartışma çıktı. İnşaatta kartonpiyer işinin düzgün yapılmadığını söyleyen İbrahim Avcı ile amcasının oğlu A. Avcı kavgaya başladı.
EVDEN TÜFEK ALIP DÖNDÜ
Daha sonra olay yerinden ayrılan A. Avcı, iddiaya göre evinden aldığı av tüfeği ile inşaata dönerek İbrahim Avcı’ya ateş etti. Saçmalarla yaralanan İbrahim Avcı da, ruhsatsız tabancasını çekerek A. Avcı'yı vurdu. Kavgaya diğer kişilerin de karışmasıyla çıkan çatışmada İbrahim Avcı, A. Avcı, Naif Avcı, Emin Avcı, Süleyman Dumanlı av tüfeği ve tabancadan çıkan saçma ve kurşunlarla yaralandı. Yaralılar Şevket yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan İbrahim Avcı, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilirken yolda yaşamını yitirdi.
Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, yaralıların taburcu edildikten sonra gözaltına alınacağını belirtti.

A. Avcı: Ali