BURSA Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde görevli erkek hemşire Ramazan Kahraman’ın muayene olmaya gelen 17 yaşındaki K.Ö. ve babası 53 yaşındaki Abdülkadir Özmen tarafından dövüldüğü iddia edildi.
Olay, dün gece Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde meydana geldi. Abdülkadir Özmen, karın ağrısı şikayeti bulunan oğlu K.Ö.’yü Şevket Yılmaz Hastanesi Acil Servisi’ne getirdi. Doktor tarafından muayenesi yapılan K.Ö., sarı alana alınarak, iğne yapılması istendi.
Ramazan Kahraman adlı erkek hemşire K.Ö.’nün yanına gelerek, iğne yapmak istedi. Ancak, K.Ö. iğne yaptırmak istemediğini söyleyince baba Abdülkadir Özmen, iğnenin yapılması konusunda ısrar etti. Kahraman da çocuğun stres yaptığını ve bir süre dışarıda hava aldıktan sonra iğneyi yapacağını söyleyince Abdülkadir Özmen ve Ramazan Kahraman arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, tartışmaya K.Ö. de katılınca aralarında kavga çıktı. Hastane görevlileri tarafından önlenen kavga sonrası taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.
İfadeleri alınan baba- oğul ile hemşire serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.