BURSA’da eğlenmek için gittiği bara, yanında kız arkadaşı olmadığı için alınmayan 30 yaşındaki Engin Ferdi Civaş, tartıştığı koruma görevlisi 41 yaşındaki İrfan A. tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Cinayet sonrası kaçan koruma görevlisi her yerde aranıyor.
Olay gece saat 03.30 sıralarında Mudanya İlçesi'nin Çağrışan Mevkii’nde bulunan bir barda meydana geldi. İddiaya göre Engin Ferdi Civaş'ın bara girmesini, 4 gün önce işe başlayan koruma görevlisi İrfan A., "Biz damsız kimseyi içeri almıyoruz" diyerek engelledi. Taraflar arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüşünce, İrfan A., korumaların bulunduğu bölümde bulunan ve kendisine ait olduğu söylenen av tüfeği ile Engin Ferdi Civaş'a üç el ateş etti. Saçmalarla başı parçalanan Engin Ferdi Civaş ağır yaralandı. Ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan ve bekar olduğu öğrenilen Civaş yaşamını yitirdi. Olay yerinde inceleme yapan güvenlik görevlileri, Civaş'ın parçalanan beynini kanıt torbalarına koydular.
Olayla ilgili soruşturmaya Mudanya Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Jandarma cinayet sonrası tüfekle kaçan irfan A.'yı her yerde arıyor.