BURSA’nın merkez Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü ve iki şube müdürü emniyet müdür yardımcılığına atanırken, 85 rütbeli personelin görev yerleri değiştirildi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde geçen ay tayinlerin açıklanması ile birlikte 14 emniyet müdür yardımcısı ile 42 şube müdür ve müdür yardımcısı başka illere atandı. Bu atamaların ardından Terörle Mücadele Şube Müdürü Ercan Ekincioğlu, Tanık Koruma Şube Müdürü Alper Güneş ile Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu Valilik onayı ile Emniyet Müdür Yardımcılığı’na terfi ettirildi.
Bu atamalardan sonra, Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne  Bilecik Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Alper Uzman, Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne ise Sivas Emniyet Müdürlüğü’nden Ahmet Ağaçlı getirildi.
5 ŞUBE MÜDÜRÜ İL DIŞINDAN
Yapılan son atamaların ardından Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde göreve başlayan, İdari Mali İşler Daire Başkanlığı’nda görevli Yunus Çiçek İkmal Şube Müdürü. Bingöl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Abdullah Atagün Trafik Tescil Şube Müdürü, Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Serdar Çalışkan Koruma Şube Müdürü, Konya Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Mustafa Yılmaz Ulaştırma Şube Müdürü,  Sivas Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Cumhur Kenan Boduroğlu Özel Harekat Şube Müdürü oldu.
Bu atamalara göre, Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Gökhan Eliaçık Terörle Mücadele Şube Müdürü olarak görev yapacak. Sevim Gür İkmal Şubeden Bütçe Şube Müdürlüğü’ne , Özkan Güleç Hassas Bölgeler Şube Müdürlüğü’nden Eğitim Şube Müdürlüğü’ne,  Koruma Şube Müdürü Hüseyin Çiğdem Spor Güvenliği Şube Müdürü, Muhabere Elektronik Şube Müdürü Feti Ahmet Turgut Hassas Koruma Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Yine yer değişikliğine göre, Koruma Şube Müdürü Fatih Öcal Yenişehir Havaalanı Müdürü, Gemlik Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Turan Pasaport Şube Müdürü, Gürsu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Yücel Boy Foto Film Şube Müdürlüğü’ne getirilirken, Özel Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Mehmet Elitok ise şubesine müdür olarak görevlendirildi.
4 İLÇEYE YENİ ATAMA
Erdoğan Baydemir Bilecik’ten Gürsu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Hacı Ömer Şen Mersin’den Karacabey Emniyet Müdürlüğü’ne, Hasan Keleş Sivas’tan Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürlüğü’ne,  Arif Güral ise Lenişehir Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Böylelikle yeni atamalara göre görev yeri değiştirilen 86 şube müdürü, emniyet amiri ve komiser önümüzdeki günlerde mesaiye başlayacak.