BURSA’da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 22 adrese 300 polisle yapılan eş zamanlı baskınlarda 40 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 32'si tutuklandı. 
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, şehir merkezinde sokak aralarında ve okul önlerinde uyuşturucu satan kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Doğu illerinden getirdikleri esrar, ecstasy, bonzai ve uyuşturucu niteliği bulunan hapları sattıkları tespit edilen 40 kişinin oturduğu 22 adrese önceki sabah saatlerinde eş zamanlı baskınlar düzenledi.
Çevik Kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı evlerin çevrelerinde, Özel Harekat polisleri ise kapıları açmayanların evlerinin giriş kapı kilitlerini koçbaşları ile kırarak içeriye girdiler. Eğitimli polis köpeği 'Alfa’nın eşliğinde evlerde yapılan aramalarda çok miktarda esrar, bonzai ve ecstasy hap ele geçirilirken, 40 kişi gözaltına alındı. İfadelerinin ardından şüpheliler adliye sevk edildi. Şüphelilerden 32'si tutuklanırken 8 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.