KAYSERİ'nin Bünyan İlçesi Belediye Başkanı ve başkan adayı MHP'li Mehmet Özmen’in seçim aracının lastikleri, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesildi. Araç üzerindeki başkanın portresinin yüzüne ise kırmızı boya ile 'Haç' çizildi.
30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimleriöncesi, Belediye Başkan adayları propaganda hazırlıklarına başladı. Bünyan Belediye Başkanı ve MHP adayı Mehmet Özmen’e ait seçim propaganda aracı, ses sistemi kurulmak üzere Kayseri kent merkezindeki Sivas Bulvarı üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunun otoparkına çekildi. Gece saatlerinde yaşandığı iddia edilen olayda, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce aracın lastikleri kesildi, Özmen’in fotoğrafının yüzüne ise kırmızı boya ile 'Haç' işareti yapıldı.
Olay yerine gelen Bünyan belediye başkanı Mehmet Özmen, "Kimin ya da kimlerin yaptığı önemli değil, önemli olan neden yaptıklarıdır. Demek ki birileri yaptığımız işlerden rahatsızlık duyuyorlar ki böyle bir işe başvurdular. Demokrasi söylemlerinin yükseldiği siyasetimizde, böylesi şeyleri yapanların cezalandırılması gerekir" diye konuştu.