AYDIN’da henüz bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 'Helen' takma adlı 23 yaşındaki travesti H.B., bir arkadaşını arayıp intihar edeceğini söyledikten sonra, kendisine ait otomobili 30 metrelik uçuruma sürdü. Uçurumun dibinde yaralı bulunan H.B., hastanede tedaviye alındı.
Olay, Orta Mahalle Çatalköprü Varyantı’nı orduevine bağlayan yolda bugün saat 01.45 sıralarında meydana geldi. Aydın’da yaşayan ve 'Helen' takma adını kullanan travesti H.B., bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdi. Kendisine ait 07 LC 100 plakalı otomobille varyanta çıkan H.B., iddiaya göre, bir arkadaşını arayıp intihar edeceğini söyledikten sonra aracını 30 metrelik uçuruma sürdü. Hasar gören otomobilde sıkışıp yaralanan H.B., üniversite öğrencisi olan arkadaşını arayıp, yardım istedi.
ARKADAŞLARI YARDIMA KOŞTU
Olay yerine giden H.B.'nin 4 arkadaşı, onu sıkıştığı yerden kurtaramayınca, polisi aradı. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, uçuruma inerek H.B.’yi otomobilden çıkardı. Yaralı H.B., ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
ARANDIĞI BELİRLENDİ
Tedaviye alınan H.B.’nin üçü 'kasten yaralama' ve biri de 'mala zarar verme' olmak üzere dört suçtan arandığı ortaya çıktı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu bildirilen H.B.’nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Polis, intihar girişimiyle ilgili soruşturma başlattı.