DENİZLİ'nin Buldan İlçesi'nde, kayınpederinin evini basan T.Y. (47) ayrı yaşadığı eşi Aylin Yayla'yı (37) öldürüp, aynı tabancayla kayınvalidesi Türkan Conker (55) ve kayınbiraderi Nail Conker'i (26) de yaraladı. Polis, olayın ardından kaçan T.Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı.
Uzun süredir ayrı yaşadığı eşinin tekrar biraraya gelmeyi kabul etmemesine sinirlenen T.Y., bugün saat 06.30'da Antalya'dan Denizli'nin Buldan İlçesi, Gölbaşı Mahallesi'ndeki kayınpederinin evine geldi. Ayrılmalarının ardından baba ocağına dönerek, buradaki bir ekmek fırınında çalışan eşinin işe gitmek için evden çıkmasını beklediği öğrenilen T.Y., iddiaya göre kapının açılmasıyla birlikte içeri daldı.
15 ve 17 yaşındaki iki oğlunun annesi Aylin Yayla'yı iterek kapıyı kapatan T.Y., kısa süren tartışmanın ardından belinden çıkardığı tabancayla dehşet saçtı. Önce eşi Aylin Yayla'yı başından vurarak öldüren T.Y., bu sırada kendisine müdahale etmek isteyen kayınvalidesi Türkan Conker ve kayınbiraderi Nail Conker'e de birer el ateş edip kaçtı. Karın boşluğundan yaralanan Türkan Conker ile kasığından yaralanan Nail Conker, silah sesini duyan komşularının haber vermesi üzerine gelen 112 Acil servis ekibi tarafından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Polis, olayın ardından kaçan T.Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı.
Öldürülen Aylin Yayla'nın, eşinin Antalya'da başka bir kadınla yaşadığını ileri sürerek barışmaya yanaşmadığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI1